Over A.K.G. metselbedrijf in Alkmaar

A.K.G. Metselbedrijf b.v. in Alkmaar heeft een ervaring van meer dan 21 jaar als metselaar. In de tijd van ons bestaan hebben wij ons dienstenpakket ook uitgebreid met lijmwerk. Wij werken voornamelijk voor grote aannemers. In theorie kunnen wij een pand metselen van de fundering tot de daknok. Hiervoor beschikken onze metselaars over de juiste vakkennis, die ook voortdurend op peil wordt gehouden door gerichte bijscholing. Hierdoor blijven wij op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op ons vakgebied.

Ook particulieren kunnen ons inschakelen voor alle metselwerken. Wij hanteren als werkgebied ongeveer 70 km rondom Alkmaar. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel wat ons al een goede reputatie heeft opgeleverd als deskundige en betrouwbare vakmensen.

Specialistisch metselwerk

Wij zien elk project als een nieuwe uitdaging. Ook bijzonder metselwerk voeren wij professioneel uit. Zo hebben wij ons onder andere gespecialiseerd in de restauratie van hanenkammen die niet meer aan de eisen voldoen en daardoor een veiligheidsrisico vormen aangezien de bovenliggende bouwdelen niet voldoende ondersteuning krijgen van de hanenkam. Door een grondige restauratie voldoen de hanenkammen weer aan de eisen die eraan gesteld worden.

Onder de noemer bijzonder metselwerk valt ook het restaureren van spitsbogen. Ook hierin hebben wij een goede reputatie opgebouwd aangezien hier ook specialistische vakkennis bij komt kijken.

In het kader van bijzonder metselwerk mag zeker onze activiteit inzake het restaureren van monumentale panden niet ontbreken. Dit vraagt vaak om een speciale werkwijze. In vroeger tijden werd metselwerk op een andere manier uitgevoerd dan nu en dat houdt in dat de metselaar en voeger over de juiste ambachtelijke kwaliteiten moet beschikken om deze renovatie correct uit te voeren. Daarbij moet de originele uitstraling van een monumentaal pand behouden blijven. U bent bij ons aan het juiste adres voor deze bijzondere dienst.
Lijmwerken

Lijmwerken

Tot ons dienstenpakket behoort ook het professioneel opbouwen van binnenmuren. Hiervoor verlijmen wij de kalkzandsteen blokken tot één geheel. Het resultaat is een stevige binnenmuur.
.
Voegwerken

Voegwerken

Metselwerk wordt afgerond door het voegen van de ruimtes tussen de gemetselde stenen. Wij verzorgen het voegen van muren bij nieuwbouw en renovaties van vergane voegen bij bestaande panden. Ook hiervoor kunt u vertrouwen op de vakkennis van onze voegers om zo de gewenste voeg aan te brengen.
.

Flexibiliteit

Onze metselaars en voegers zijn niet gebonden aan kantooruren. Dat kan ook niet in onze branche. Daarom bent u altijd verzekerd van onze flexibiliteit. Wij zijn ook beschikbaar in de avonduren en de weekenden om een klus of project af te ronden.

Neem contact op

Zoals u hebt kunnen lezen bieden wij een breed scala aan (specialistische)diensten. Zoekt u een metselbedrijf dat u de beste kwaliteit en service belooft? Laat ons dat waarmaken en neem vandaag nog contact met ons op voor alle informatie en/of een vrijblijvende en concurrerende offerte.

Vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op.